خواص سبزی خوردن

خواص سبزی خوردن

سبزی خوردن همواره یکی از چاشنی های سفره ایرانی ها است . سبزی خوردن انواع مختلفی دارد که هرکدام خاصیت های فراوانی برای بدن دارند.

 در این مطلب به بررسی خواص انواع سبزی ها می پردازیم.کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.سبزی ‌های تازه نقش آنتی اکسیدانی دارند و مصرف آن ها موجب افزایش حافظه می‌ شود. 

 

در واقع سبزی ‌های تازه با خنثی کردن رادیکال ‌‌های آزاد می ‌توانند حالت ارتجاعی رگ ‌های خونی را حفظ کنند و موجب خون ‌رسانی بهتر به مغز و اعصاب ‌شوند و بدین ترتیب از کاهش توانایی ‌های فکری و حافظه پیشگیری کند.

پیازچه پیازچه فواید زیادی دارد که بیشتر آن ها مانند پیاز است. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:- کاهش قند خون- کاهش کلسترول خون بالا- کاهش فشار خون بالا- کاهش خطر پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها- کاهش التهابآلیل پروپیل دی سولفاید موجود در پیازچه دارای فواید ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی می باشد.

کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها